Thuiszorg Online gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten

Sluiten

Over ons

ThuiszorgOnline.be is een gebruiksvriendelijk digitaal zorgplatform. Zowel particulieren als zorgprofessionals kunnen bij ThuiszorgOnline.be terecht voor de aankoop en huur van medische materialen en hulpmiddelen.

Wij streven constant naar vernieuwing om een uitmuntende dienstverlening te kunnen garanderen. Alle artikels die u bij ons bestelt zijn voorradig en kunnen daardoor snel aan huis geleverd worden. Plaatst u vandaag voor 14 uur uw bestelling, dan worden uw bestelde producten in de loop van de volgende dag aan huis geleverd (en geïnstalleerd).

Alle verhuurproducten worden voor levering gereinigd en ontsmet (ook tegen MRSA).

De leveringen gebeuren discreet. Ons zorgplatform is gebruiksvriendelijk én veilig, waardoor u zonder zorgen online kan betalen. Betalen via bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk.

U zit nog met vragen? Ons team helpt u graag verder! Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op het nummer 013 52 33 80. Mailen kan ook naar info@thuiszorgonline.be.

*Bestellen voor 14u = levering en installatie morgen bij u thuis, indien u bestelt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag